Vi söker familjerättsjurist till Hässleholm, Kristianstad och Älmhult

Vi söker just nu en jurist inom familjerätt till vår enhet i Hässleholm/Kristianstad/Älmhult.

Du brinner för familjerätt i allmänhet och för vårdnadsmål i synnerhet. Vi vill att du ska ha några års erfarenhet av familjejuridik i någon form och/eller ha suttit ting. Tillsammans med våra humanjurister ingår du i ett team som arbetar över hela vårt geografiska område. Som jurist på Amber Advokater tar du stort ansvar för ditt dagliga arbete och kan arbeta självständigt, samtidigt som du bidrar till gruppens gemensamma resultat. Våra advokater, biträdande jurister och administratörer är ett sammansvetsat gäng med stort engagemang. Om du har koppling till regionen är det meriterande.

Amber Advokater finns på åtta orter och erbjuder en bredd av kvalificerade juridiska tjänster. Huvudområdena är familjerätt, brottmål, affärsjuridik och obeståndsrätt. På våra kontor i Hässleholm, Kristianstad och Älmhult är vi idag sammanlagt 15 personer, varav 10 jurister med olika inriktningar. Inom hela Amber Advokater finns ca 30 jurister.

Vill du bli en av oss och få arbeta med jurister i toppklass? Hör av dig till Johan Mars så berättar vi mer! Vi vill ha din intresseanmälan senast den 1 mars. Urval sker löpande!

Kontakt