Vi söker nu ekonomiansvarig till Jönköping

I rollen som ekonomiansvarig på Amber Advokater i Jönköping kommer du bli en viktig kugge. Hos oss är lagarbete och trivsel centralt samtidigt kommer du få stora möjligheter att planera din dag och sätta en personlig prägel på ditt arbete. Internt omfattas dina arbetsuppgifter bl a av löpande bokföring, löner, hantering av betalningar och upprättande av månadsbokslut i våra tio bolag. Du kommer även att arbeta med att ta fram och följa upp budgetarbetet samt upprätta månadsrapporter från bolagen till ledningsgruppen. 

På Amber Advokater finns flera obeståndsjurister och en viktig del av verksamheten består i konkursförvaltning, likvidationer och företagsrekonstruktioner. Du kommer att ha en nyckelposition i arbetet med hantering av konkurser, företagsrekonstruktioner och likvidationer. Arbetsuppgifterna i dessa delar innefattar bl a hantering av lönegaranti, löpande redovisning, betalningar och framtagande av olika ekonomiska rapporter. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Flit AB, Erik Kylberg. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du hjärtligt välkommen att höra av dig till erik@flit.se eller via tel 0768-646000.

Ansök här via Flits hemsida.