Kristianstad får förstärkning på den juridiska sidan! Amber Advokater öppnar nu kontor på Västra Vallgatan 38.
– Det är en styrka både för oss och för klienten att vi har både lokal förankring och att vi har en stor advokatbyrå i ryggen, menar advokaten Erik Johnsson.

Amber Advokater Kristianstad_1200px
Linea Ekvall, Erik Johnsson och Elias Palm är advokaterna som flyttar in på Västra Vallgatan i Kristianstad. Foto: Sofie Ward 

Erik och två ytterligare kollegor flyttar nu från advokatbyråns kontor i Hässleholm till Västra Vallgatan. Tillsammans med kollegorna i Hässleholm kan de hjälpa kristianstadsborna med allt från affärs- och obeståndsjuridik till brottmål och familjerätt.
– Vi vill att alla ska ha tillgång till bra juridik, säger advokaten Erik Johnsson.
Erik har varit advokat i 8 år och har stor erfarenhet som försvarare, bland annat i flera stora mål under senare tid. Han har en något ovanlig bakgrund i advokatsammanhang, med kunskaper i japanska och två års erfarenhet av att leva i Japan.
– Ja, det kanske jag inte använder till vardags när jag hjälper klienter i rätten, ler Erik, men alla erfarenheter bygger ju ens kunskapsbank och förståelse för andra människors situation.

Linea Ekvall och Elias Palm är de två andra advokaterna som tillsammans med Erik Johnsson utgör den fasta bemanningen på Västra Vallgatan i Kristianstad. Bakom sig har de både kollegorna i Hässleholm och Amber Advokaters övriga jurister på sju orter i södra Sverige.
Välkommen att ringa oss i Kristianstad på tel 044-710 40.