Notarius publicus Anlita Amber Advokater Anlita Amber Advokater

Notarius publicus – Värnamo

Vi erbjuder Notarius Publicus endast i Värnamo. Notarius publicus bistår allmänheten med att bland annat bestyrka namnunderskrifter, kopior och översättningar, närvara som vittne när till exempel ett bankfack öppnas, förrätta lotteridragningar, lotta ut eller makulera obligationer och aktier samt utfärda apostille.

Kontakt

Det går bra att lämna in dokument under våra öppettider, så kontaktar vi dig när handlingarna är färdiga. Handläggningstiden är normalt sett ett par dagar. Du kan också kontakta oss och boka tid.  

varnamo@amberadvokater.se

0370-37 87 70

Våra öppettider

Måndag-fredag 8-12, 13-16

Den 1 juni till 5 augusti 2024, är kontoret obemannat p.g.a. renovering.
Under denna tid ber vi dig ringa 0370-37 87 70 för tidsbokning.

Tänk på detta innan du kommer till oss med dina handlingar:

Underskrifter

Den som ska skriva på ett dokument ska vara med vid besöket hos oss och kunna legitimera sig. Vi bestyrker underskriften, men inte sanningshalten i påståenden eller förhållanden som beskrivs i själva dokumentet.

Handlingar

Vi upprättar inte dina handlingar här. Handlingarna tar du med dig färdiga och utskrivna. Om kopior ska bestyrkas så gör vi kopiorna här.

Apostille

Om du har dokument som ska användas utomlands kan det behövas ett intyg som kallas apostille. Du bör kontrollera i förväg på aktuell ambassad eller organisation vad som gäller för det land du ska använda handlingarna i. När du behöver apostille så kan handläggningstiden vara något längre, eftersom flera notarius publicus kan behöva stämpla dina dokument.

Betalning

Kostnaden beror på vilken tjänst du behöver från notarius publicus. Kontakta oss för priser. Vi tar både kort och swish.