Välkommen till Amber Advokater, Annika Östberg!

Annika Östberg gillar att förenkla för andra

Annika Östberg är ny kontorskoordinator på Amber Advokater i Karlskrona. Hon trivs när det är ordning och reda och gillar att hitta processer för arbetet.

− Jag vill göra det enkelt för både mig själv och andra. Jag styr gärna upp arbetet genom rutiner och förenklar vardagen för alla, säger Annika. 

Annika har en utbildning som civilekonom, men har egentligen först de senaste åren arbetat med ekonomi, avslöjar hon. Hon har haft roller som både säljare och inköpare på både större bolag och mindre företag genom åren. Allra bäst har hon trivts i roller som processägare, någon som skapar ordning i komplexa situationer. På Amber Advokater ska Annika ha en koordinerande roll på kontoret som innehåller både administration och ekonomifrågor. Så hennes kunskaper kommer väl till sin rätt!

Lyssnar man noga kan man höra att Annika kommer från Skåne, men hon har bott i Karlskrona länge med sin familj. Barnen är utflugna, så det finns tid för till exempel körsång och träning och precis som många Karlskronabor uppskattar hon båtlivet på sommaren.  

Välkommen till Amber Advokater Annika!