Jobba hos oss Medarbetare hos Amber Advokater diskuterar Medarbetare hos Amber Advokater diskuterar

Jobba hos oss på Amber Advokater

Då och då behöver vi förstärkning inom Amber Advokater. När vi möter kompetens, engagemang och driv knyter vi det gärna till oss. Vill du arbeta med bredd i dina juridiska uppdrag, kryddat med möjlighet till specialisering och samtidigt vara nära klienten? Hör då gärna av dig!

Inom advokatbyrån arbetar vi med en generös inställning till våra egna kompetenser och erfarenheter – vi delar dem eftersom det är tillsammans vi blir bättre. Advokater och jurister står alla på en gedigen juridisk grund, och med olika specialkunskaper kompletterar vi varandra på ett sätt som gagnar både oss och våra klienter. Till vår hjälp har vi duktiga administratörer med olika ansvarsområden.

Alla kontor genomsyras av ett lokalt engagemang, vi känner de samhällen vi finns i eftersom vi då fungerar som bäst och kan leverera våra tjänster på ett sätt som passar våra klienter. Det vi gör bygger på förtroende, varför vi också ser långsiktigt på vad vi gör och i alla beslut tänker på framtiden.

Ser du dig i en framtid inom Amber Advokater? Hör av dig till oss för ett förutsättningslöst samtal eller skicka in ditt personliga brev och CV.

Vi finns på sju orter i södra Sverige: Halmstad, Hässleholm, Kristianstad, Karlskrona, Jönköping, Värnamo och Älmhult. Välj kontor i formuläret!

Intresseanmälan

  • Dra filer hit eller

    

Just nu söker vi

Ekonomiansvarig till Jönköping

Publicerad 2020-07-04
I rollen som ekonomiansvarig på Amber Advokater i Jönköping kommer du bli en viktig kugge. Hos oss är lagarbete och trivsel centralt samtidigt kommer du få stora möjligheter att planera din dag och sätta en personlig prägel på ditt arbete. Internt omfattas dina arbetsuppgifter bl a av löpande bokföring, löner, hantering av betalningar och upprättande av månadsbokslut i våra tio bolag. Du kommer även att arbeta med att ta fram och följa upp budgetarbetet samt upprätta månadsrapporter från bolagen till ledningsgruppen. 

På Amber Advokater finns flera obeståndsjurister och en viktig del av verksamheten består i konkursförvaltning, likvidationer och företagsrekonstruktioner. Du kommer att ha en nyckelposition i arbetet med hantering av konkurser, företagsrekonstruktioner och likvidationer. Arbetsuppgifterna i dessa delar innefattar bl a hantering av lönegaranti, löpande redovisning, betalningar och framtagande av olika ekonomiska rapporter. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Flit AB, Erik Kylberg. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du hjärtligt välkommen att höra av dig till erik@flit.se eller via tel 0768-646000.

Ansök här via Flits hemsida.

Personalansvariga på respektive kontor