Jobba hos oss Medarbetare på Amber Advokater diskuterar Medarbetare på Amber Advokater diskuterar

Jobba hos oss på Amber Advokater

Då och då behöver vi förstärkning inom Amber Advokater. När vi möter kompetens, engagemang och driv knyter vi det gärna till oss. Vill du arbeta med bredd i dina juridiska uppdrag, kryddat med möjlighet till specialisering och samtidigt vara nära klienten? Hör då gärna av dig!

Inom advokatbyrån arbetar vi med en generös inställning till våra egna kompetenser och erfarenheter – vi delar dem eftersom det är tillsammans vi blir bättre. Advokater och jurister står alla på en gedigen juridisk grund, och med olika specialkunskaper kompletterar vi varandra på ett sätt som gagnar både oss och våra klienter. Till vår hjälp har vi duktiga administratörer med olika ansvarsområden.

Alla kontor genomsyras av ett lokalt engagemang, vi känner de samhällen vi finns i eftersom vi då fungerar som bäst och kan leverera våra tjänster på ett sätt som passar våra klienter. Det vi gör bygger på förtroende, varför vi också ser långsiktigt på vad vi gör och i alla beslut tänker på framtiden.

Ser du dig i en framtid inom Amber Advokater? Hör av dig till oss för ett förutsättningslöst samtal eller skicka in ditt personliga brev och CV.

Vi finns på sex orter i södra Sverige: Hässleholm, Kristianstad, Karlskrona, Jönköping, Värnamo och Älmhult. Välj kontor i formuläret!


Intresseanmälan

  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 5 MB, Max antal filer: 3.

    Personalansvariga på respektive kontor