Jobba hos oss Medarbetare på Amber Advokater diskuterar Medarbetare på Amber Advokater diskuterar

Vill du jobba hos oss på Amber Advokater?

Kompetens, engagemang och driv

Då och då behöver vi förstärkning inom Amber Advokater. När vi möter kompetens, engagemang och driv knyter vi det gärna till oss. Vill du ha bredd i dina juridiska uppdrag, kryddat med möjlighet till specialisering och arbeta nära klienten? Hör av dig!

Inom advokatbyrån arbetar vi med en generös inställning till våra egna kompetenser och erfarenheter – vi delar dem eftersom det är tillsammans vi blir bättre. Advokater och jurister står alla på en gedigen juridisk grund, och med olika specialkunskaper kompletterar vi varandra på ett sätt som gagnar både oss och våra klienter. Till vår hjälp har vi duktiga administratörer med olika ansvarsområden.

Alla kontor genomsyras av ett lokalt engagemang, vi känner de samhällen vi finns i eftersom vi då fungerar som bäst och kan leverera våra tjänster på ett sätt som passar våra klienter. Det vi gör bygger på förtroende, varför vi också ser långsiktigt på vad vi gör och i alla beslut tänker på framtiden.

Vill du jobba hos oss på Amber Advokater? Hör av dig till oss för ett förutsättningslöst samtal eller skicka in ditt personliga brev och CV.

Vi finns på sex orter i södra Sverige: Hässleholm, Kristianstad, Karlskrona, Jönköping, Värnamo och Älmhult. Välj kontor i formuläret!

Observera: För utlysta tjänster gäller ansökan enligt den information som ges vid respektive tjänst!


Är du vår nya biträdande jurist i Karlskrona?

I Karlskrona har vi möjlighet att välkomna en biträdande jurist som vill växa med vårt team. Är det dig vi söker?

Som medarbetare hos oss blir du en del av våra team som erbjuder tjänster inom affärsjuridik och humanjuridik. Du kommer att få möjlighet att arbeta med många olika typer av klienter inom ett brett spektrum av branscher och typer av ärenden. Din vardag blir därför omväxlande och du kommer att ges möjlighet att utvecklas som jurist. Är det dig vi söker?

Vi samarbetar med rekryteringsbyrån VEM: Klicka här för mer information och ansökan.


    Intresseanmälan

    Ladda upp CV, personligt brev eller annan information.
    Jag godkänner integritetspolicyn.


    Personalansvariga på respektive kontor