Jobba hos oss Medarbetare på Amber Advokater diskuterar Medarbetare på Amber Advokater diskuterar

Vill du jobba hos oss på Amber Advokater?

Kompetens, engagemang och driv

Då och då behöver vi förstärkning inom Amber Advokater. När vi möter kompetens, engagemang och driv knyter vi det gärna till oss. Vill du ha bredd i dina juridiska uppdrag, kryddat med möjlighet till specialisering och arbeta nära klienten? Hör av dig!

Inom advokatbyrån arbetar vi med en generös inställning till våra egna kompetenser och erfarenheter – vi delar dem eftersom det är tillsammans vi blir bättre. Advokater och jurister står alla på en gedigen juridisk grund, och med olika specialkunskaper kompletterar vi varandra på ett sätt som gagnar både oss och våra klienter. Till vår hjälp har vi duktiga administratörer med olika ansvarsområden.

Alla kontor genomsyras av ett lokalt engagemang, vi känner de samhällen vi finns i eftersom vi då fungerar som bäst och kan leverera våra tjänster på ett sätt som passar våra klienter. Det vi gör bygger på förtroende, varför vi också ser långsiktigt på vad vi gör och i alla beslut tänker på framtiden.

Vill du jobba hos oss på Amber Advokater? Hör av dig till oss för ett förutsättningslöst samtal eller skicka in ditt personliga brev och CV.

Vi finns på åtta orter i södra Sverige: Hässleholm, Kristianstad, Karlskrona, Jönköping, Nässjö, Skövde, Värnamo och Älmhult. Välj kontor i formuläret!

Observera: För utlysta tjänster gäller ansökan enligt den information som ges vid respektive tjänst!


TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Vi söker en biträdande jurist/advokat och lagspelare till Karlskrona

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang för klienten. Du arbetar strukturerat och tar egna initiativ. Du har förmåga att bygga långsiktiga relationer med klienter och aktörer du träffar i ditt arbete.

Vi vill gärna ha ditt cv och personliga brev så snart som möjligt. Urval sker löpande och du är efterlängtad. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag!

Läs mer om tjänsten här!


TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Vi söker en nyfiken affärsjurist till Jönköping

Vi söker en jurist till vårt affärsjuridiska team i Jönköping. Du har en jur kand, är affärsmässig, nyfiken, flexibel och modig.

Välkommen med ditt cv och personliga brev senast den 4 december 2023.

Läs mer om tjänsten här!


TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Vi söker humanjurist till Hässleholm, Kristianstad och Älmhult

Till vår enhet i Hässleholm – Kristianstad – Älmhult söker vi en humanjurist som brinner för humanjuridik i allmänhet och för familjerätt i synnerhet. Vi ser fram emot att utöka vårt team!

Vi vill ha ditt cv och personliga brev senast den 31 oktober 2023. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag!

Läs mer om tjänsten här!


TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Är du vår nya biträdande jurist i Karlskrona?

I Karlskrona har vi möjlighet att välkomna en biträdande jurist som vill växa med vårt team. Är det dig vi söker?

Som medarbetare hos oss blir du en del av våra team som erbjuder tjänster inom affärsjuridik och humanjuridik. Du kommer att få möjlighet att arbeta med många olika typer av klienter inom ett brett spektrum av branscher och typer av ärenden. Din vardag blir därför omväxlande och du kommer att ges möjlighet att utvecklas som jurist. Är det dig vi söker?

Kontakta Carolina Lindsten


    Intresseanmälan

    Ladda upp CV, personligt brev eller annan information.

    Jag godkännerintegritetspolicyn.


    Personalansvariga på respektive kontor