Vi rekryterar!

Vi söker humanjurist till Hässleholm, Kristianstad och Älmhult

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

HÄSSLEHOLM / KRISTIANSTAD / ÄLMHULT:

Till vår enhet i Hässleholm – Kristianstad – Älmhult söker vi en humanjurist som brinner för humanjuridik i allmänhet och för familjerätt i synnerhet. Vi ser fram emot att utöka vårt team!

Tillsammans med våra humanjurister ingår du i ett team som arbetar över hela vårt geografiska område som inbegriper Hässleholms, Kristianstads och Växjö tingsrätters domsagor.

Som jurist på Amber Advokater får du ta stort ansvar för ditt dagliga arbete och kan arbeta självständigt, samtidigt som du bidrar till gruppens gemensamma resultat. Utöver familjerätt kommer du också att arbeta med uppdrag som målsägandebiträde, rättegångsbiträde och offentligt biträde mm.

Våra advokater, biträdande jurister och administratörer är ett sammansvetsat gäng med stort engagemang. Vi sätter klienten i fokus och levererar professionell juridik som är anpassad för klientens behov.

Vi söker

Vi söker dig som, precis som vi, brinner för att hjälpa våra klienter med juridik i toppklass. Du har viss erfarenhet av familjejuridik i någon form och/eller har suttit ting. Du har en svensk jur.kand. och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Du arbetar strukturerat och tar egna initiativ. Du har förmåga att bygga långsiktiga relationer med klienter och aktörer du träffar i ditt arbete. Tempot är ibland högt och planeringen behöver justeras varför det är viktigt att du är flexibel och kan prioritera. Om du har koppling till regionen Hässleholm – Kristianstad – Älmhult är det också ett extra plus.

Vi erbjuder

Hos oss kan du utvecklas som jurist. Om du inte redan är advokat har du möjlighet att bli det medan du arbetar hos oss. Vi är måna om en prestigelös miljö där vi ställer upp för varandra. Våra kontor ligger centralt belägna, nära tågstation och tingsrätt. Viss del av arbetet kan utföras på distans med hjälp av dagens teknik, men det är klienternas behov som styr hur arbetsdagen ser ut.

På enheten som utgörs av Hässleholm, Kristianstad och Älmhult är vi idag sammanlagt 15 personer, varav 10 jurister med olika inriktningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Kristianstad, Hässleholm eller Älmhult.

Amber Advokater

Amber Advokater finns på åtta orter och erbjuder en bredd av kvalificerade juridiska tjänster. Huvudområdena är familjerätt, brottmål, affärsjuridik och obeståndsrätt. Alla kontor genomsyras av ett lokalt engagemang. Vi känner människorna på de platser där vi verkar. Det ger oss en unik möjlighet att alltid leverera juridiska tjänster som möter våra klienters behov. Det vi gör bygger på förtroende.

Inom hela Amber Advokater finns ca 30 jurister som tillsammans har en enorm kompetens och erfarenhet. Vi finns i Hässleholm, Jönköping, Karlskrona, Kristianstad, Nässjö, Skövde, Värnamo och Älmhult.

Ansökan

Vill du bli en av oss och få utvecklas tillsammans med skickliga advokater? Hör av dig till Johan Mars så berättar vi mer!
Johan Mars, advokat, johan.mars@amberadvokater.se , 0451-710 404.

Vi vill ha ditt cv och personliga brev senast den 31 oktober 2023. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag!