Är du vår nya biträdande jurist i Karlskrona?

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

KARLSKRONA:

I Karlskrona har vi möjlighet att välkomna en biträdande jurist som vill växa med vårt team. Är det dig vi söker?

Som medarbetare hos oss blir du en del av våra team som erbjuder tjänster inom affärsjuridik och humanjuridik. Du kommer att få möjlighet att arbeta med många olika typer av klienter inom ett brett spektrum av branscher och typer av ärenden. Din vardag blir därför omväxlande och du kommer att ges möjlighet att utvecklas som jurist.

I de flesta av våra uppdrag arbetar vi i team och det är därför viktigt att du utgår och verkar från advokatbyrån i Karlskrona.

Beroende på om du har ringa eller längre arbetslivserfarenhet kommer du antingen arbeta nära oss erfarna advokater eller driva egna uppdrag med support av kollegor.

Affärsjuridiken

Våra affärsjuridiska uppdrag kan handla om allt från rådgivning till den lokala företagaren till transaktioner med internationella inslag. Med klienter som finns över hela Sverige och utanför landets gränser och i många olika branscher omfattar vår rådgivning de flesta affärsjuridiska rättsområdena. Vi biträder såväl privata företag som kommunala bolag och myndigheter.

Humanjuridiken

Våra humanjuridiska uppdrag innefattar ett brett spektrum inom familjejuridik och brottmål. Inom familjejuridiken hanterar vi allt från t.ex. vårdnadsmål och bodelningar till boutredningar och upprättande av familjerättsliga avtal. Inom straffrätten företräder vi klienter som målsägandebiträden, försvarare och särskild företrädare för barn.

Om dig

Vi söker dig som har en juristexamen alternativt masterexamen från affärsjuridiskt program. Är du tingsmeriterad eller har erfarenhet från advokatbyrå, näringslivet eller en myndighet är det meriterande.

Du har förmåga att sätta dig in i olika verksamheter och situationer, har en konsultativ ådra och trivs i en rådgivande roll för att kunna skapa ett tydligt mervärde för dina klienter. Du är proaktiv, vill och vågar ta eget ansvar och har ambitioner att utvecklas inom nya kompetensområden och skaffa dig nya erfarenheter. Du inser vikten av samarbete och att sätta klientens bästa i fokus. Tillgänglighet för klienterna är av största vikt för oss, vilket innebär arbete utanför ordinarie arbetstid. Självklart uttrycker du dig mycket väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Projektledande egenskaper är meriterande.

Om oss

Amber Advokater är en av södra Sveriges största fullservicebyråer med huvudinriktning mot affärsjuridik, obeståndsrätt, familjerätt och brottmål. Vi är idag cirka 50 medarbetare fördelade på åtta orter i södra Sverige.

Inom Amber Advokater i Karlskrona är vi idag 10 medarbetare och vi är indelade i två team; ett affärsjuridiskt och ett humanjuridiskt team.

Advokatbyrån består av advokater, biträdande jurister, ekonomer, administratörer och en kommunikatör. Alla med olika erfarenhet och bakgrund och vår företagskultur präglas av laganda, stort engagemang och högt tempo. Vi värderar en miljö där alla bidrar i teamet och samtidigt får möjlighet att ta stort eget ansvar. Hos oss erbjuds du att utvecklas och växa tillsammans med dina kollegor.

Ansökan

Skicka din ansökan till Carolina Lindsten, carolina.lindsten@amberadvokater.se.