Olivia Rosenquist är vår nya jurist i Värnamo

Amber Advokater växer! Olivia Rosenquist är ny biträdande jurist i Värnamo.

Olivia valde juridiken eftersom hon alltid velat arbeta med människor och ser det som givande att ge vägledning till dem som befinner sig i en svår eller utsatt situation.

– Dessutom gillar jag att argumentera, säger Olivia och lägger skämtsamt till att alla advokatserier hon sett också bidragit till intresset för yrket.

Olivia är uppvuxen i en travtränarfamilj i Sävsjö, men har idag inga egna hästar. Hon följer däremot travsporten och de hästar som fötts upp av familjen.

Stockholm har aldrig lockat Olivia även om hon erkänner att det även finns fördelar med en stor stad. Men hon lockas inte av statusen eller av kulturen på de största byråerna. Därför bygger hon nu hus i Vaggeryd med sin sambo och ser fram emot att jobba på Amber Advokater i Värnamo.

– Jag stötte på flera advokater från Amber under min tid som notarie på tingsrätten i Jönköping. Jag skulle vilja påstå att det är en byrå som gjort sig känd för att ha ett stort engagemang och kunskap och att man är stark inom de regioner där byrån är aktiv.

Till en början är arbetsuppgifterna skiftande och Olivia kommer förutom i de humanjuridiska ärendena stötta advokaterna även inom affärsjuridik och obestånd.

Vi hälsar Olivia välkommen till Amber Advokater!