Välkommen Pernilla Welander – ny boutrednings- och arvskifteshandläggare i Karlskrona

Vi är glada över att kunna presentera Pernilla Welander som vår nya boutrednings- och arvskifteshandläggare. Hon beskriver sig själv som en glad person mitt i livet som gillar när det är full fart och vill ha varierande uppgifter att ta tag i. Pernilla kommer närmast från Karlskrona kommun som administratör på IT-avdelningen. I botten finns en juristutbildning.

– Mitt intresse för juridik och rättsväsendet började redan under skoltiden, och valet av eftergymnasial utbildning var därför inte svårt. Men när jag tagit min examen från juristutbildningen vid Lunds Universitet föll ändå valet på att arbeta i familjens ICA MAXI-butik, där jag sedan blev kvar i många år, säger Pernilla.

Under ICA-tiden arbetade Pernilla i många olika roller och med varierande uppgifter. Några av de viktigaste lärdomarna hon tar med sig in i sin nya roll hos oss på Amber Advokater är vikten av att hålla ordning och reda, kunskap om olika administrativa system, en nyfikenhet och oräddhet att ta sig an nya utmaningar och förstås sin juristutbildning.

Pernilla ser fram emot kontakten med klienterna när bouppteckningar och arvskiften ska upprättas.

Du når Pernilla på tel 0455-34 11 17 eller pernilla.welander@amberadvokater.se.