Vi söker ekonomiansvarig till Amber Advokater i Hässleholm

Som ekonomiansvarig för Amber Advokaters kontor i Hässleholm, Älmhult och Kristianstad erbjuds du arbete i en bred roll med intern ekonomi tillsammans med ekonomiarbete i konkurser, rekonstruktioner och dödsbon. Här välkomnas du till ett familjärt och stabilt bolag och en möjlighet att utveckla rollen som ekonomiansvarig vidare.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiansvarig på Amber Advokater kommer du till en bred roll i ditt ekonomiarbete och i den externa ekonomihanteringen kommer du möta olika typer av branscher och dess förutsättningar. Din vardag kommer bland annat att utgöras av:

  • Löpande redovisning, moms, skatter och avstämningar. Du kommer också hantera ekonomi och administration i konkurser, rekonstruktioner och dödsbon.
  • Verksamheter i konkurs drivs emellanåt vidare under en viss tid och då sköter du den löpande ekonomin i aktuellt bolag.
  • Kravhantering och arkivering är andra uppgifter du utför.
  • Utöver ekonomiarbetet hanterar du även löner med tillhörande administration för 14 anställda.

Vi ser gärna att du vill utveckla rollen som ekonomiansvarig tillsammans med våra ekonomiansvariga på kontoren i Karlskrona, Värnamo och Jönköping. Hos oss finns t.ex. möjlighet att ta hem arbetet med årsbokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer som idag sköts av extern samarbetspart. Du blir en del av ett sammansvetsat gäng med familjär stämning. Här hjälps vi åt utan prestige med alla uppgifter som behövs för verksamheten.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen har du flerårig erfarenhet av operativt arbete med ekonomi och redovisningsarbete där du är van vid att arbeta brett och hantera helheten. Vi tror att du är van vid att arbeta i en mindre verksamhet. Erfarenhet av att arbeta med konkurser, dödsbon mm är inget krav, men kommer att vara en viktig och utvecklande del i ditt arbete som du självklart kommer att få lära dig hos oss.

Förutom dina tidigare erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en noggrann och analytisk person mån om att hålla en hög kvalitet i det du tar dig an samtidigt som du med nyfikenhet tar dig an nya uppgifter. Du trivs som bäst när du får ett självständigt stort ansvar i kombination med en nära relation till kollegor såväl på kontoret i Hässleholm som på övriga kontor.

Ansök senast den 31 augusti

Amber Advokater har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Maxkompetens. Sista ansökningsdag är 31 aug 2022.

Kontaktinfo till Maxkompetens och info om hur du ansöker finns här.